Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in Arnhem, dat is Van Ek Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar in Arnhem. Waarom? Omdat huizen voor ons niet zomaar huizen zijn. Wij beseffen heel goed dat jouw huis je thuis is. Jij bent onze klant en wij doen onze best om jou tevreden te stellen, liefst meer dan tevreden. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Arnhem om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar? Wij helpen je graag.

 

De garanties, klanten en cijfers spreken

13 verkochte woningen vanaf april 2018 tot oktober 2018
62 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 115 dagen
-2% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -1%

Ons team

Bij Van Ek Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je van plan jouw woning te verkopen en ben je benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van Van Ek Garantiemakelaars en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Jouw huis verkopen is een ingrijpende beslissing. In dit huis ben je samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan jouw objectieve kijk op het verkopen van jouw huis in Arnhem lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken