Wonen in Arnhem

Steeds meer mensen kiezen voor wonen in Arnhem. Arnhem is een levendige stad met veel cultuur en werkgelegenheid, terwijl de landelijke omgeving nog veel ruimte biedt voor rust en recreatie. Nu anno 2017 het wonen in de Randstad bijna onbetaalbaar wordt, is wonen in Arnhem een aanlokkelijk alternatief. Een huis in Arnhem is een aantrekkelijk bezit om in te wonen, maar zeker ook om in te investeren.

Wonen in Arnhem

Van Ek Garantiemakelaars zijn ervaren professionals op de huizenmarkt. Ze bemiddelen in de koop, verkoop en huur van woningen in de stad en de omliggende streek. Om te wonen in Arnhem kan je kiezen uit appartementen, eengezinswoningen, ruime villa’s en rustieke woonboerderijen. Kijk bij het actuele woningaanbod in Arnhem of laat je inschrijven op een van de nieuwbouwprojecten in Arnhem. Nieuwbouw is ideaal om je eigen woonwensen te realiseren. Er kunnen echter in verschillende fasen extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld ontwerp of vergunningen waardoor het wonen in Arnhem duurder uitvalt dan je aanvankelijk gedacht had. De professionals bij Van Ek Garantiemakelaars vertellen je precies wat je kunt verwachten en hoe jij je droomhuis kunt financieren.

Wonen in Arnhem voor starters

Het is geen geheim dat het voor starters niet altijd eenvoudig is om hun eerste huis te financieren. Vooral in de Randstad rijzen de prijzen de pan uit, waardoor wonen in Arnhem voor deze groep steeds aantrekkelijker wordt. Natuurlijk heeft dit ook weer invloed op de prijzen in deze streek. Van Ek Garantiemakelaars bieden advies om zo scherp mogelijk te bieden. Schrijf je in op het woonmagazine voor tips over onder meer “huis kopen voor de beste prijs” en andere interessante artikelen over wonen in Arnhem.

De beste garanties bij Van Ek Garantiemakelaars

Bij Van Ek Garantiemakelaars ben je verzekerd van een goede koop. Onze aankoopgaranties bieden je onder meer een zekerheidsgarantie tegen verborgen gebreken. Indien nodig vragen wij de verkoper een Bouwtechnokeuring waarmee we alle feitelijke informatie over de staat van de woning duidelijk krijgen.

Wonen in Arnhem? Doen!

Bel 026 442 54 36 om meteen een afspraak te maken met onze makelaars en je wensen met hen door te nemen. Ben je nog niet zo ver? Maak dan een account aan om ons aanbod te bekijken en jouw favoriete woningen op te slaan, of volg ons op onze Facebook pagina over wonen in Arnhem. Met jouw like’je zijn we blij!

wonen in arnhem