Makelaars Arnhem

De makelaars van Van Ek Garantiemakelaars behoren tot de beste makelaars van Arnhem. We bemiddelen bij de koop, verkoop en de huur van panden in Arnhem en omgeving. Als gecertificeerde NVM-Makelaars geven wij een onafhankelijk advies en denken we met je mee. 

Betrouwbare makelaars in Arnhem

Omdat we geaccrediteerd zijn door de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, kan je ervan op aan dat jouw belang bij ons voorop staat. We werken transparant en doen alles in overleg. Zo ben je altijd verzekerd van de allerbeste service.

Voordeel door wet- en regelgeving

De wet- en regelgeving in verband met onroerend goed verandert voortdurend. Voor een particulier is het bijna ondoenlijk geworden om alle regels en subsidies in de gaten te houden. Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem kunnen je precies vertellen of je bijvoorbeeld in aanmerking komt voor een starterssubsidie of een subsidie om je woning energieneutraal te maken. Deze adviezen kunnen je zomaar duizenden euro’s opleveren!

Kwaliteitsgaranties makelaars Arnhem

Van Ek Garantiemakelaars is een makelaardij in Arnhem die keiharde garanties geeft. Dat zijn onze verkoopgaranties. De aankoopgaranties beschermen je tegen eventuele verborgen gebreken van je nieuwe huis, en geven je de aandacht die je nodig hebt bij deze belangrijke aankoop. Bij het verkopen van je huis zorgt ons presentatiepakket ervoor dat wij je huis zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Deze garanties bieden jouw makelaars in Arnhem:

  • Contactgarantie
  • Zekerheidsgarantie
  • Bezichtigingsgarantie
  • Tevredenheidsgarantie
  • Presentatiegarantie

Wist je dat de contactgarantie betekent dat Van Ek garantiemakelaars in Arnhem 24/7 voor je klaarstaan? Dat is nog eens service!

Van Ek Garantiemakelaars Arnhem

We hebben het woningaanbod uit Arnhem en omgeving op onze site staan. Hier kan je zoeken naar een huis met bepaalde kenmerken. Wanneer je hiervoor een zoekprofiel maakt, kan je deze zoekopdracht bewaren in je account. Zo kan je op elk gewenst moment kijken of er huizen zijn bijgekomen binnen jouw selectie en ben je er als eerste bij wanneer jouw droomhuis op de markt komt. Maak meteen een account aan en like de Facebookpagina van jouw makelaars in Arnhem.

makelaars arnhem