Makelaar Arnhem

Je bent op zoek naar een makelaar in Arnhem. Hoe begin je je zoektocht? Het vinden van de juiste makelaar in Arnhem kan namelijk nog wel eens lastig zijn. Het aanbod is namelijk groot. Daarnaast wil je een goed gevoel hebben bij een makelaar in Arnhem. Het gaat tenslotte over iets grootst, namelijk het kopen of verkopen van een woning.

Kies daarom voor dé makelaar in Arnhem: Van Ek Garantiemakelaars. Om verschillende redenen zou je voor Van Ek Garantiemakelaars moeten kiezen. Allereerst is Van Ek Garantiemakelaars een Garantiemakelaar. Door te kiezen voor een Garantiemakelaar profiteer je van vele voordelen. Deze voordelen krijg je bij een andere makelaar in Arnhem niet. Ben je nog op zoek naar een makelaar in Arnhem? Twijfel dan niet langer en kies voor Van Ek Garantiemakelaars.

Bekijk woningaanbod Arnhem Neem contact met mij op

Makelaar in Arnhem 

Van Ek Garantiemakelaars levert graag extra service. Dit gebeurt in de vorm van een aantal garanties. Van deze garanties profiteer je bij zowel de aankoop- als verkoop van een woning. Kies voor een betrouwbare makelaar in Arnhem. Kies voor Van Ek Garantiemakelaars! Als makelaar in Arnhem profiteer je van de volgende aankoopgaranties:

 • Contactgarantie
  Allereerst bieden wij onze klanten de contactgarantie. Dit houdt in dat u 24 uur per dag in contact kan komen met uw Garantiemakelaar.
 • Zekerheidsgarantie
  Dankzij de zekerheidsgarantie bent u er zeker van dat u geen miskoop doet. Bij het kopen van een woning komen veel emoties kijken. Uw Garantiemakelaar controleert de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bezichtigingsgarantie Niet iedereen kan overdag woningen bezichtigen. Als makelaar in Arnhem zijn wij hier erg flexibel in. In overleg met de verkoper kan daarom worden besloten om bezichtigingen buiten kantoortijd in te plannen, indien mogelijk.
 • Servicegarantie
  Als makelaar in Arnhem bieden wij u graag wat extra. Wij zijn daarom continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Heeft u een klacht? Dan zullen wij er altijd alles aan doen om een passende oplossing te vinden. 
 • Annuleringsgarantie
  Niets vervelender als tegenvallende resultaten. Mochten wij als makelaar in Arnhem niet kunnen bieden wat u er van te voren van had verwacht, kunt u terugvallen op de annuleringsgarantie. Dit betekent dat u de samenwerking ieder moment stop kunt zetten.

Lees meer over onze aankoopgaranties

Van Ek Garantiemakelaars is de makelaar van Arnhem

U profiteert niet alleen van aankoopgaranties. Als makelaar in Arnhem bieden wij ook verkoopgaranties. Natuurlijk profiteer je van de annulerings-, service-, bezichtigings- en contactgarantie. Maar er is meer. Namelijk de presentatiegarantie.

De presentatiegarantie is een speciale garantie die wij bieden als makelaar in Arnhem. Tegen een scherpe prijs bieden wij ons presentatiepakket. Hierin zitten de belangrijkste presentatiemiddelen om je huis te verkopen. De kans op een succesvolle verkoop wordt hiermee vergroot.