Appartementen Arnhem

Een geschikt appartement in Arnhem vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Ongeacht de persoonlijke wensen en een budget is een blik werpen in het aanbod appartementen in Arnhem zeker de moeite waard. Van Ek Garantiemakelaars helpt u van begin tot eind met uw zoektocht. Gedurende het gehele proces staan wij voor u klaar en handelen en denken wij proactief met u mee.

Bekijk ons aanbod appartementen

Appartement in Arnhem: kopen of huren?

Het grote verschil tussen een appartement en een eengezinswoning, is dat u met meerdere bewoners in hetzelfde pand woont. Dat maakt het kopen of huren van een appartement in Arnhem anders dan het kopen van een eengezinswoning.

Als u een appartement in Arnhem koopt, dan koopt u een stukje van een groter geheel. U koopt een stukje van een gebouw. U heeft dus te maken met medebewoners. Samen met hen bent u eigenaar van het gehele pand en beschikt u over appartementsrecht. Het is wettelijk verplicht om een Vereniging van Eigenaren (VvE) te vormen met de medebewoners.

Dit maakt het kopen van een appartement wat complexer dan het kopen van een huis. Als onderdeel van uw lidmaatschap van de VvE legt u maandelijkse servicekosten in en is er een bedrag gereserveerd voor (groot) onderhoud. U heeft meer financiële verplichtingen en gezamenlijke verantwoordelijkheden dan bij het kopen van een huis of het huren van een appartement. Het voordeel is echter wel dat de kosten van grote reparaties aan het gehele pand gedeeld worden. Bovendien bouwt u, net als bij het kopen van een eengezinswoning, vermogen op en het appartement zal uiteindelijk uw eigendom zijn.

Bij het huren van een appartement in Arnhem bent u flexibeler. U heeft in dit geval niet te maken met een Vereniging van Eigenaren. U bent immers niet de eigenaar aangezien, u het appartement huurt. U heeft minder verantwoordelijkheden en kunt vaak vrij snel de woning verlaten, mocht dit nodig zijn. Daar staat tegenover dat u geen vermogen opbouwt en het appartement niet uiteindelijk van u wordt.

De uiteindelijke keuze tussen kopen en huren is aan u. In beide gevallen kunnen wij u helpen. Ook als u er niet zeker van bent of u een appartement in Arnhem wil huren of kopen, bent u welkom voor een gesprek. Wij beantwoorden graag uw vragen en begeleiden u in het aankoopproces als u ervoor kiest om te kopen.

Garanties van Van Ek Garantiemakelaars Arnhem

Of u nu een appartement in Arnhem wilt kopen of huren, met de hulp van een Garantiemakelaar gaat dit zonder zorgen. Wij mogen onszelf een Garantiemakelaar noemen, omdat wij aan de vijf aankoopgaranties van Garantiemakelaars voldoen.

  • Bezichtigingsgarantie: bezichtigingen op een geschikt moment.
  • Servicegarantie: continue monitoren en verbeteren van de service.
  • Zekerheidsgarantie: u komt niet voor onaangename verrassingen te staan.
  • Contactgarantie: te allen tijde bereikbaar voor vragen.
  • Annuleringsgarantie: als u ontevreden bent kunt u op ieder moment het contract stopzetten

  • Meer over de aankoopgaranties Neem contact met mij op