Verkoopmakelaar Van Ek Garantiemakelaars

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Alle ogen zijn op de nieuwe woning gericht, maar ook de oude woning dient verkocht te worden. Daarom heeft Van Ek Garantiemakelaars een verkoopmakelaar in Arnhem voor jou. Een huis verkopen doe je namelijk niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het is een grote stap. Daarom is het handig als je je laat bijstaan door Van Ek Garantiemakelaars.

Jouw verkoopmakelaar in Arnhem

Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis. Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in te schakelen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van jouw woning. Van Ek Garantiemakelaars en 90% van jouw medeverkopers vinden van wel. Je verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Van Ek Garantiemakelaars komt op voor jouw belangen als verkoper en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert Van Ek Garantiemakelaars  je graag met alles dat te maken heeft met het verkopen van jouw woning. Naast het advies van de verkoopmakelaar zijn er genoeg verkooptips die je zelf kunt uitvoeren.

Kosten verkoopmakelaar

Voor het inschakelen van een verkoopmakelaar betaal je natuurlijk courtage. Deze kosten zijn niet voor niets en in de meeste gevallen bespaart een verkoopmakelaar je zelfs kosten. Van Ek Garantiemakelaars heeft kennis van de markt, is juridisch zeer goed op de hoogte en kan professioneel onderhandelen.