Aankoopmakelaar Van Ek Garantiemakelaars

Je bent eruit; je gaat een huis in Arnhem. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je één van onze aankoopmakelaars van Van Ek Garantiemakelaars in handen neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. De makelaars van Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem helpen en ondersteunen je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van jouw huis.

Van Ek Garantiemakelaars kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere klant een verkoopmakelaar, maar hij is bij één pand nooit zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. De makelaar van Van Ek Garantiemakelaars behartigt dus altijd de belangen van de klant. Met onze aankoopmakelaars in Arnhem heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt.

Aankoopmakelaar Arnhem en de vier fases

Het aankopen van een huis bestaat bij Van Ek Garantiemakelaars uit vier verschillende fases, namelijk:

  • Fase 1: Voorbereiding & zoeken
  • Fase 2: Bezichtigen & vergelijken
  • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
  • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

 

Fase 1: Voorbereiden & zoeken

Wij zullen deze vier aankoopfases hieronder in het kort aan je uitleggen. Allereerst ga je op zoek naar jouw favoriete woning. En zoals je waarschijnlijk weet, is dat niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het zoeken van jouw favoriete woning. De makelaars van Van Ek Garantiemakelaars maken graag samen met jou een selectie van woningen, zodat je deze vervolgens kunt bezichtigen. 

Fase 2: Bezichtigen & vergelijken

Als je overdag geen tijd hebt, bieden wij je ook de mogelijkheid om de woningen in de avond of op zaterdag te bekijken samen met jouw aankoopmakelaar van Van Ek Garantiemakelaars. Zo weten wij zeker dat er altijd een moment is dat je jouw (toekomstige) woning kunt bekijken. 

Fase 3: Onderzoek & onderhandelen

Wanneer je daadwerkelijk interesse hebt in een huis in Arnhem of omgeving, dan willen wij graag meer weten over de woning. Daarom voert Van Ek Garantiemakelaars een uitgebreid onderzoek uit naar de woning en eventueel raadpleegt Van Ek Garantiemakelaars het kadaster en/of laat hij een Bouw- Technokeuring uitvoeren. Als alles aan jouw en onze voorwaarden voldoet, kom je ontzettend dicht in de buurt bij het kopen van een huis in Arnhem. Het enige wat er nog gedaan dient te worden is onderhandelen over de vraagprijs. Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem heeft een realistische kijk op de vraagprijs. Door zijn ruime ervaring weet jouw aankoopmakelaar het beste uit de onderhandelingen te halen.

Fase 4: Overdracht & na verkoop

Wanneer je jouw droomwoning hebt gekocht richt Van Ek Garantiemakelaars zich op een correcte en vlotte afhandeling. Zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Jouw makelaar controleert het document nadat de verkopende makelaar dit heeft opgesteld. Van Ek Garantiemakelaars is pas tevreden over de aankoop als jij ook tevreden bent. Daarmee staat Van Ek Garantiemakelaars ook na de aankoop van jouw woning voor je klaar.