Huis verkopen Arnhem

Huis verkopen in Arnhem? Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Arnhem is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk, maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt dat zeker bij. Van Ek Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen.

Neem contact met mij op Meer informatie

Je huis verkopen in Arnhem

Als jij je huis wilt verkopen in Arnhem is het ook goed om te weten hoe het verkoopproces eruit komt te zien. Het verkoopproces bij Van Ek Garantiemakelaars bestaat namelijk uit een vast stappenplan wanneer je voor een Garantiemakelaar kiest. Hierdoor weet je wat je kunt verwachten en zorgen we ervoor dat je huis verkopen in Arnhem zo eenvoudig mogelijk voor jou wordt gemaakt. De fases zijn:

•    Fase 1: Voorbereiding en onderzoek
•    Fase 2: Presentatie & prijs
•    Fase 3: Bezichtiging & onderhandeling
•    Fase 4: Overdracht na de verkoop


Zowel tijdens de voorbereiding, de onderhandeling als de overdracht na de verkoop kun je rekenen op Van Ek Garantiemakelaars. Van Ek Garantiemakelaars neemt veel werk voor je uit handen, waardoor jij veel tijd kunt besparen. Dat je bij het verkopen van je huis in Arnhem kiest voor Van Ek Garantiemakelaars, spreekt voor zich! Naast de vaste fases waaruit het verkooptraject bestaat, profiteer je van een aantal verkoopgaranties. Deze verkoopgaranties bestaan uit de presentatie-, contact-, bezichtigings-, service- en annuleringsgarantie. Met deze fases zal het verkopen van je huis in Arnhem voorspoedig verlopen.