Dit hebben onze klanten ervaren...

Corien van der Sanden-Kruis
10

Makelaar gaf een goed gevoel. Verder geen op of aan-merkingen

E. van Erp
9

Wat ik heel Prettig vond aan de Intake was het heldere verhaal hoe de verkoop in zijn werk gaat en de uitleg hoe dat stapsgewijs uiteen gezet werd. Het contact met alle medewerkers verloopt erg prettig. Een gerust gevoel dat ik het zo uit handen kan geven terwijl ik zelf al ergens anders woon.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar verliep perfect! Hij sloot erg goed aan bij wat wij wilden, luisterde goed, en maakte ook voor onverwachte dingen tijd vrij. De bereikbaarheid was erg goed, heel stipte feedback na bezichtigingen. Kortom: we zijn buitengewoon tevreden! We raden iedereen aan hun huis via van Ek te kopen of te verkopen.

Dhr. Wely
10

Mijn ervaring met van Ek Garantiemakelaars is zeer goed, wij zijn op professionele wijze geholpen met de verkoop van ons huis, er waren goede contacten en mede daardoor is ons huis zeer snel verkocht, wij zullen ook een ieder aanraden ga je je huis verkopen laat dit dan over aan van Ek Garantiemakelaars, zij zijn de deskundige.

Marja Abbenhuis
10

Ik kan in de vragenlijst maat één antwoord geven, maar ik vind eigenlijk het geheel top. Kundig, prettig in contact, goede voorwaarden, bereikbaarheid, proces, nakomen van afspraken, snelle reacties, preofessionele aanpak van de presentatie. Sluit heel goed aan bij onze wensen. Kortom: helemaal tevreden!

Dhr. Bitter, Otto
8

Het persoonlijke contact met de makelaar verliep goed. Er was een goed oog voor de behoeften van de klant. Er waren enkele kleinere misverstanden die echter naar behoren werden opgelost. Het onderhandelingsproces met belangstellenden inclusief de terugkoppeling werd prima uitgevoerd.

Theo van Wely
9

Met meerdere makelaars kennis gemaakt, Dhr. Paul van Ek kwam bij mij eerste kennismaking heel betrouwbaar en joviaal over, en in het gesprek bleek dat hij goede kennis van zaken heeft. Daarnaast zijn de contacten met het overige personeel op kantoor altijd vlot en correct afgehandeld.

Otto Bitter
8

Deskundige makelaar met kennis van zaken. Goed persoonlijk contact. Goede terugkoppeling.

Anoniem
9

Het eerste contact was zeer positief: er werd meegedacht over oplossingen voor de negatieve punten van mijn woning. Op basis daarvan heeft deze makelaar de opdracht gekregen. Verder heeft de makelaar veel werk gehad aan de verkoop van mijn woning, meer dan van tevoren gedacht. En dat werk is altijd professioneel en goed uitgevoerd. Enige negatieve puntje: Er zijn bijzonder veel bezichtigingen geweest, terwijl de verwachting was dat het huis heel snel zo verkopen. Die verwachting correspondeerde dus niet met de werkelijkheid. Maar uiteindelijk is het huis toch in vier maanden verkocht.

Anoniem
9

Ik heb met verschillende mensen van het makelaarskantoor contact gehad. Hierbij klikte het communicatief met de één beter als met de ander. Ze zijn echter allemaal betrokken, verstaan hun vak en werken met professionals samen die geweldig werk leveren. Mijn huis was razendsnel verkocht, tegen een prijs waar ik zeer blij mee ben. Kortom: ik ben tevreden!

Mevr. Nelleke de Blauw
10

Ontzettend fijne makelaar. Goede communicatie, en hij heeft verstand van zaken. Tevens is het iemand die prettig is in de omgang.

Anoniem
9

Een duidelijk plan van aanpak. Geen onrealistische verwachtingen geschept bij ons en een goede verkoopprijs vast gesteld. Een klein team van makelaars waardoor het contact direct en persoonlijk verliep

Anoniem
9

vind dat alles heel vlot en soepel is verlopen tot nu toe. de begeleiding was zorgvuldig en er waren geen problemen.

Mevr. Christel Spruitenburg
9

Wij hebben ons huis via Van Ek te Arnhem verkocht! Ontzettend goed geadviseerd en begeleid. Tussentijds steeds een update gekregen met de status. Binnen een paar weken verkocht! Het grote voordeel van Kees is dat hij een zeer brede kennis heeft! Hij weet hoe het werkt. De communicatie met de overige collegau2019s waren ook meer dan perfect! Zeker aan te bevelen! Team van Ek ontzettend bedankt!

Nelleke de Blauw
10

Fijne makelaar, die zich van te voren goed had geïnformeerd.

Anoniem
8

Prettig no nonsens contact, kennis van zaken en inleving in het pand. Digitaal dossier werkt erg prettig. Pluspunt is dat Van Ek een garantie makelaar is, wat 1 jaar een gratis rechtsbijstand verzekering inhoudt. Deze zorgt voor juridische hulp bij geschillen die te maken hebben met de verkoop van de woning. Vlotte afwikkeling van alle zaken. Goed resultaat bij de verkoop.

Joop Peperkamp
8

p

Dhr. R. van Hal
9

Het contact met de makelaar verliep boven verwachting goed. Ze zijn altijd bereikbaar en denken met je mee. Ben je van plan je huis te verkopen dan is Van Ek Garantiemakelaars in Arnhem een echte aanrader!

Kim Brugman
10

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van de makelaar!

Erna Jansen
10

Vanaf het eerste gesprek is het gevoel over de makelaar goed. Het denken in oplossingen heeft mij vooral doen besluiten met deze makelaar in zee te gaan. Daarna is er veel contact geweest en meegedacht, wat ik ook zeer op prijs heb gesteld. Het gevoel blijft dat het een gezamenlijk proces is en als leek is dat heel plezierig!

Mevr. Gonnie Aartsen
10

Alles verliep erg soepel met Van Ek Garantiemakekaars. Goede en open communicatie. Snelle reactie zowel per mail als telefonisch, klantvriendelijk en werkt oplossingsgericht. Duidelijkheid wat betreft het totaalpakket en uitleg koopcontract. Mijn woning is supersnel verkocht.

Gonnie Aartsen
9

Tot nu toe ben ik heel goed en professioneel begeleid. Ik vind het heel prettig dat mijn eigen idee(ën)/inbreng serieus wordt genomen en er eerlijk op wordt gereageerd.

Anoniem
8

Fijne makelaar die duidelijk communiceert. Ze gaven na bezichtigingen een duidelijke terugkoppeling wat de kijkers beviel of waar juist verbeteringen mogelijk waren. Tevens dachten ze actief mee met de wens van potentiële kopers, denk aan inrichting van de woning.

Frank Tuijten
9

Geeft goed gevoel en veel vertrouwen

Ronald Kusters
10

Deskundige aanpak

Marjan Dijkkamp
9

Fijne makelaar, op vragen en mails wordt gelijk gereageerd, en veel kennis in huis.

Herminet Berends
7

Tevreden

Anoniem
9

Contact was vanaf het eerste moment erg goed. Uitleg van de werkwijze en het bijbehorende stappenplan helder uitgelegd. Tarief marktconform en communicatie altijd goed. Werden erg goed op de hoogte gehouden van bezichtigingen en het verslag na de bezichtiging. Tot slot is ook de administratieve afhandeling erg goed verlopen

Anoniem
10

Wij hebben Van Ek makelaars uit drie aanbiedingen gekozen. Van Ek had de laagste prijs en bij mogelijk verbreken van de verkoopopdracht geen extra kosten. De makelaar dacht goed mee met de vaststelling van de vraagprijs, reageerde direct en koppelde de bezichtigingen goed terug. Hielp ons bijzonder goed bij de onderhandelingen over de vraagprijs. Al met al zijn wij uitermate tevreden over deze makelaar en bevelen wij hem van harte aan.

Koen Goris
9

Goed contact met de makelaar en zijn collega's. Vriendelijk, duidelijk en goed bereikbaar.

Peter Twilt
9

Gevoel dat de makelaar en medewerkers actief met je meedenken en gaan voor het beste resultaat. Prettig contact en laagdrempelig bereikbaar.

Anoniem
8

In overleg met de makelaar de prijs scherp gesteld om een langslepende verkoop te vermijden. Resultaat was een snelle verkoop naar tevredenheid. In het begin wat kleine schoonheidsfoutjes en het procesverloop maar over de gehele linie tevreden over het proces en resultaat.

Benno
8

Prettig zaken doen, de Makelaar kwam goed voorbereid voor de dag. Er was extra onderzoek gedaan naar soort gelijke woningen, ook van andere instanties. Dit gaf ons een goed beeld van wat wij konden gaan verwachten.

Anoniem
8

Al bij de eerste kennismaking kwam de makelaar zeer deskundig over. Hij gaf duidelijk aan wat wij van hem konden verwachten en hoe zijn werkwijze is. Wat ons aangesproken heeft, is dat de communicatie met Paul van Ek heel goed verliep. Na een bezichtiging kregen we van hem binnen een dag digitaal of telefonisch een terugkoppeling. Ook gaf hij duidelijke advies toen de verkoopprijs te hoog bleek. Administratief worden de nodige zaken tijdig en goed afgewikkeld.

Ferdi Urlings
6

Correctheid bij informatie. Hierbij ging nogal t 1 en ander fout. Jammer......

Anoniem
8

Prettige samenwerking, korte lijnen met het makelaarskantoor. Al met al goede zaken mee gedaan.

Anoniem
9

zeer goed advies over prijs en begeleiding van de makelaar. vriendelijk en deskundig. De makelaar heeft rekening gehouden met onze werkelijke wensen en daarop geanticipeerd.

Anoniem
8

David Franke die de bezichtigingen leiden heeft grote betrokkenheid getoond en hield zelf veel persoonlijk contact voor en na de verkoop.

Anoniem
9

Zeer prettig. Zeer vakkundig. Zeer vriendelijk. Zeer behulpzaam. Zeer geduldig. Zeer inlevend. Gewoon erg goed en fijn. Ik voelde me direkt op mijn gemak. Top!!! Geldt voor alle medewerkers. Ik heb ze appeltaart beloofd, moet nog gebeuren.

Carola Hollebrand
10

Wij kennen elkaar inmiddels al jaren en het is zeer plezierig samenwerken met Paul. De professionaliteit en kundigheid van Paul even buiten beschouwing gelaten is er ook een basis van vertrouwen. Dat vinden wij erg belangrijk in zo'n verkoopproces.

Anoniem
10

Zeer deskundig, vriendelijk, goede service en begeleiding. ..................................................

Anoniem
8

mijn ervaring met de makelaar zijn goed. Hij is adequaat, reageert snel op vragen mijnerzijds en komt met goed en gedegen advies.

Anoniem
9

Contacten met de makelaar waren zeer goed. Positieve benadering van de verkoop en persoonlijk ingesteld. Komt zijn afspraken goed na.

Khing Go
8

Van Ek makelaars biedt een volledig pakket aan dienstverlening bij verkoop van de woning. Geen mooie praatjes, maar een realistische en professionele benadering met oog en aandacht voor de mens achter de verkoper. Zij nemen alle zorgen uit handen, ideaal als je zelf geen tijd hebt om bezig te zijn met alles wat bij een verkoop komt kijken. Het huis opruimen moet je helaas nog wel zelf doen... :-)

Anoniem
8

Paul van Ek maakte een uitermate kundige indruk. in deze voor ons moeilijke, want bijna onbekende wereld stelde hij ons steeds op ons gemak. bij elke vraag gaf hij direct of zo snel mogelijk antwoord. hij adviseerde van uit zijn kennis van het vak ons bij het nemen van beslissingen. hij sprak onze taal en wekte veel vertrouwen. Ook alle lof voor de assistentes.

Anoniem
8

Prima makelaar, betrokken en betrouwbaar. Steeds goed bereikbaar en altijd tijd voor gestelde vragen.

Anoniem
9

Appartement aangekocht en zo van Ek leren kennen. Toen al prettig in de omgang. Omdat ik ander werk heb gekregen en hiervoor feitenlijk niet meer in Nederland zou zijn besloten het huis te verkopen. Door de eerdere ervaringen besloten met van Ek te kijken naar de mogelijkheden. Zoals gezegd mag worden, luisterde hij naar mijn mensen. En hieruit is een logische zonder poespas voorstel tot verkoop gekomen. En dit heeft gewerkt. Eerste kijker was meteen een koper. Uiteraard is dit ook een kwestie van geluk. Hoewel ik zeker denk dat de juiste prijsopgave bedacht door van Ek hierbij geholpen heeft. Zoals eerder gezegd was ik tijdens het verkoop process niet in Nederland. Echter werd hier rekening mee gehouden, mails werden helder geschreven en de communicatie was duidelijk. Ik zou een ieder van Ek willen aanbevelen. Mits je houd van een nuchtere en heldere makelaar. Groet, Pieter

Geert van Merle
9

Kundig

Rik Dijk
9

Vriendelijke makelaar. Gesprekken komen persoonlijk en vertrouwelijk over.

Dion Baars
9

Fijne toegankelijke makelaar, goede communicatie en snel reageren en handelen! Vooral de eerste kennismaking waarbij duidelijk de werkwijze werd uitgelegd was prettig.

Terug